Побажання з любов’ю

розміщено в: Виховна робота, Новини | 0

14 лютого весь світ святкує День усіх закоханих, коли кожен може наважитись відкрити своє серце такому ніжному і трепетному почуттю, як кохання, подарувати валентинку (символ Дня Святого Валентина), квіти, іграшку чи зізнання у своїх щирих почуттях. Саме цей день окриляє та дарує надію на взаємне і вічне кохання.

Любов є найбільшою рушійною силою у всьому світі. Це те, заради чого чоловіки готові звернути гори, а жінки – йти за своїм коханим навіть на край світу. Про неї написано і сказано так багато, що здавалося б нічого нового вже сказати просто неможливо, але будь-який закоханий це з легкістю спростовує, знаходячи теплі, приємні слова.

День Святого Валентина особливої популярності набув серед молоді, а особливо студентів. Адже студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків. Це прекрасна пора, яка є символом молодості, веселощів і кохання.

Напередодні свята радою студентського самоврядування Первомайського індустріально-педагогічного коледжу була проведена акція «Побажання з любов’ю», у ході якої студенти подарували мешканцям міста Рубіжне маленькі передбачення та вітання з Днем закоханих. Молодь із задоволенням взяла участь у заході, адже не кожного дня видається можливість в такий спосіб подарувати позитивні емоції оточуючим.

Бажаємо всім всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя!

А що ти знаєш про цей день? Пройди онлайн-тест за посиланням: https://naurok.com.ua/test/start/34402