Ще раз про азіатську кухню…

розміщено в: Новини | 0

Азіатська кухня грунтується на культурних звичаях, які існують у кожній країні, на розмаїтті продуктів, незвичайних смакових поєднаннях і приголомшливих ароматах. Надзвичайний смак цієї кухні пояснюється тим, що вона «зійшла» зі столів великих династій. Азіатська кухня не тільки смачна і корисна, сьогодні це справжній тренд кулінарії. Нею захоплюються люди різних народностей і націй з усіх частин світу. Вишукана та смачна їжа – це маленьке задоволення, найпростіший спосіб порадувати людину та підняти їй настрій.

15 травня у Первомайському індустріально-педагогічному коледжі відбувся майстер-клас з приготування страв китайської та тайської кухні. Захід був підготовлений для студентів відділення «Харчові технології».

Шеф-кухар ресторану «Азія Мікс» Омельченко Олег Анатолійович на своєму майстер-класі допоміг студентам розібратися, які основні традиції китайської кухні, і запропонував кілька цікавих і простих рецептів, які, безсумнівно, прикрасять і урізноманітнять меню.

Студенти були вражені тим, як вправно Олег Анатолійович демонстрував техніку приготування китайської локшини та азіатських ролів. Присутні мали змогу продегустувати приготоване. Також встигли поговорити про організацію роботи на кухні та про саморозвиток кухаря. Студенти залишилися задоволеними і дякували шефу за те, що так щедро поділився власним досвідом. Олег Анатолійович відмітив, що буде радий співпрацювати і надалі.

Такі майстер-класи просто необхідні, адже, як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати чи почути. Тим більше, що в процесі приготування у студентів виникало чимало питань, на які гість давав відповіді. Ми впевнені, що знання, отримані в цей день, обов’язково знадобляться в подальшій роботі присутніх молодих людей.

Тож дякуємо Олегу Анатолійовичу за цікаву зустріч і чекаємо нових уроків кулінарної справи! А ресторану «Азія Мікс» бажаємо процвітання, позитивних клієнтів і професійних апетитних досягнень!