111 ХТ112 КТ121 ХТ122 КТ131 ХТ132 КТ
900 -1020

Фізика і астрономія

Громадянська освіта

Українська мова

Основи комп’ютерної графіки

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів

Математика

1030 -1150

Хімія

Фізика і астрономія

Зарубіжна література

Українська мова

Фізична культура

Мова програмування SQL

1210 -1330

Основи галузевої економіки

Зарубіжна література

Громадянська освіта

Фізична культура

Математика

Фізика і астрономія

1340 -1500

Фізична культура

Технології обробки інформації

Фізика і астрономія

Математика

Громадянська освіта

Українська мова

 141 ПО ХТ251 ПО ХТ261 ПО ХТ242 ПО ЦТ262 ПО КТ
900 -1020

Фізична культура

Аналітична хімія

Іноземна мова (за проф спрямуванням)

Математичний аналіз

Канікули

1030 -1150

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів

Вища математика

Безпека життєдіяльності

Дискретна математика

 
1210 -1330

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів

Основи охорони праці та БЖД

Основи філософських знань

Основи програмування

 
1340 -1500

Облік, калькуляція і звітність

 
 111 ХТ112 КТ121 ХТ122 КТ131 ХТ132 КТ
900 -1020

Технологія приготування їжі

Іноземна мова

Історія

Фізика і астрономія

Українська мова

Комп’ютерні інформаційні системи

1030 -1150

Устаткування підприємств харчування

Хімія

Технологія приготування їжі

Історія

Фізика і астрономія

Українська література

1210 -1330

Іноземна мова

Історія

Математика

Хімія

Організація виробництва і обслуговування

Основи інформаційного документообігу

1340 -1500

Історія

Фізична культура

Устаткування підприємств харчування

Основи програмування

Облік, калькуляція та звітність

Операційні системи

 141 ПО ХТ251 ПО ХТ261 ПО ХТ242 ПО ЦТ262 ПО КТ
900 -1020

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів

Основи охорони праці та БЖД

Економіка підприємств різних типів

Основи програмування

 
1030 -1150

Малювання і ліплення

Психологія

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Бази даних

 
1210 -1330

Охорона праці

Фізичне виховання

Основи електротенхніки

Архітектура комп’ютерів

 
1340 -1500

Організація виробництва і обслуговування

Математичний аналіз

 
 111 ХТ112 КТ121 ХТ122 КТ131 ХТ132 КТ
900 -1020

Математика

Технології

Українська література

Основи комп’ютерної графіки

Інформатика

Обслуговування споживачів товарів та послуг

1030 -1150

Основи галузевої економіки

Математика

Іноземна мова

Інформатика

Охорона праці

Фізична культура

1210 -1330

Устаткування  підприємств харчування

Інформатика

Фізична культура

Іноземна мова

Історія

Хімія

1340 -1500

Фізична культура

Технології обробки інформації

Устаткування  підприємств харчування

Українська література

Технології

Історія

 141 ПО ХТ251 ПО ХТ261 ПО ХТ242 ПО ЦТ262 ПО КТ
900 -1020

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів

Педагогіка

Процеси та апарати

Фізичне виховання

 
1030 -1150

Малювання і ліплення

Організація обслуговування в закладах РГ

Мікробіологія та фізіологія

Основи програмування

 
1210 -1330

Охорона праці

Вища математика

Основи філософських знань

Комп’ютерні мережі та захист даних

 
1340 -1500

Облік, калькуляція та звітність

Технологія виробництва кулінарної продукції

Дискретна математика

 
 111 ХТ112 КТ121 ХТ122 КТ131 ХТ132 КТ
900 -1020

Фізика і астрономія

Операційні системи

Захист Вітчизни

Фізична культура

Математика

Іноземна мова

1030 -1150

Технологія приготування їжі

Фізична культура

Математика

Захист Вітчизни

Зарубіжна література

Фізика і астрономія

1210 -1330

Основи правових знань

Фізика і астрономія

Хімія

Математика

Фізична культура

Мова програмування SQL

1340 -1500

Технологія приготування їжі

Технології

Технологія приготування їжі

Комп’ютерні мережі

Фізика і астрономія

Українська література

 141 ПО ХТ251 ПО ХТ261 ПО ХТ242 ПО ЦТ262 ПО КТ
900 -1020

Охорона праці

Аналітична хімія

Українська мова (за профспрямуванням)

Основи програмування

 
1030 -1150

Виробниче навчання

Основи охорони праці та БЖД

Основи правознавства

Математичний аналіз

 
1210 -1330

Виробниче навчання

Технологія виробництва кулінарної продукції

Економіка підприємств різних типів

Комп’ютерні мережі та захист даних

 
1340 -1500

Виробниче навчання

Фізичне виховання

Безпека життєдіяльності

 
 111 ХТ112 КТ121 ХТ122 КТ131 ХТ132 КТ
900 -1020

Математика

Основи електронного діловодства

Організація виробництва та обслуговування

Історія

Українська мова

Фізична культура

1030 -1150

Інформаційні технології

Математика

Облік, калькуляція та звітність

Основи комп’ютерної графіки

Іноземна мова

Історія

1210 -1330

Технологія приготування їжі

Технології обробки інформації

Інформатика

Іноземна мова

Охорона праці

Українська мова

1340 -1500

Іноземна мова

Фізична культура

Технологія приготування їжі

Фізика і астрономія

Українська література

Математика

 141 ПО ХТ251 ПО ХТ261 ПО ХТ242 ПО ЦТ262 ПО КТ
900 -1020

Облік, калькуляція та звітність

Аналітична хімія

Основи електротехніки

Основи програмування

 
1030 -1150

Виробниче навчання

Основи охорони праці та БЖД

Мікробіологія та фізіологія

Фізичне виховання

 
1210 -1330

Виробниче навчання

Фізичне виховання

Основи філософських знань

Дискретна математика

 
1340 -1500

Виробниче навчання

Педагогіка