111 ХТ | 112 КТ | 121 ХТ | 122 КТ | 131 ХТ | 132 КТ | |
900 -1020 | Іноземна мова | |||||
1030 -1150 | Виробниче навчання | |||||
1210 -1330 | Виробниче навчання | |||||
1340 -1500 | Виробниче навчання |
141 ПО ХТ | 251 ПО ХТ | 261 ПО ХТ | 242 ПО ЦТ | 262 ПО КТ | |
900 -1020 | Технологія приготування борошняних кондитерських виробів | ||||
1030 -1150 | Виробниче навчання | ||||
1210 -1330 | Виробниче навчання | ||||
1340 -1500 | Виробниче навчання | – | – | – |
111 ХТ | 112 КТ | 121 ХТ | 122 КТ | 131 ХТ | 132 КТ | |
900 -1020 | ||||||
1030 -1150 | Виробниче навчання | |||||
1210 -1330 | Виробниче навчання | |||||
1340 -1500 | Виробниче навчання |
141 ПО ХТ | 251 ПО ХТ | 261 ПО ХТ | 242 ПО ЦТ | 262 ПО КТ | |
900 -1020 | Технологія приготування борошняних кондитерських виробів | ||||
1030 -1150 | Виробниче навчання | ||||
1210 -1330 | Виробниче навчання | ||||
1340 -1500 | Виробниче навчання | – | – | – | – |
111 ХТ | 112 КТ | 121 ХТ | 122 КТ | 131 ХТ | 132 КТ | |
900 -1020 | ||||||
1030 -1150 | Виробниче навчання | |||||
1210 -1330 | Виробниче навчання | |||||
1340 -1500 | Виробниче навчання |
141 ПО ХТ | 251 ПО ХТ | 261 ПО ХТ | 242 ПО ЦТ | 262 ПО КТ | |
900 -1020 | Малювання і ліплення | ||||
1030 -1150 | Виробниче навчання | ||||
1210 -1330 | Виробниче навчання | ||||
1340 -1500 | Виробниче навчання | – | – | – | – |
111 ХТ | 112 КТ | 121 ХТ | 122 КТ | 131 ХТ | 132 КТ | |
900 -1020 | ||||||
1030 -1150 | Технологія приготування їжі | Виробниче навчання | ||||
1210 -1330 | Технологія приготування їжі | Виробниче навчання | ||||
1340 -1500 | Виробниче навчання |
141 ПО ХТ | 251 ПО ХТ | 261 ПО ХТ | 242 ПО ЦТ | 262 ПО КТ | |
900 -1020 | Технологія приготування борошняних кондитерських виробів | ||||
1030 -1150 | Виробниче навчання | ||||
1210 -1330 | Виробниче навчання | ||||
1340 -1500 | Виробниче навчання | – | – | – | – |
111 ХТ | 112 КТ | 121 ХТ | 122 КТ | 131 ХТ | 132 КТ | |
900 -1020 | ||||||
1030 -1150 | Виробниче навчання | |||||
1210 -1330 | Виробниче навчання | |||||
1340 -1500 | Хімія | Виробниче навчання |
141 ПО ХТ | 251 ПО ХТ | 261 ПО ХТ | 242 ПО ЦТ | 262 ПО КТ | |
900 -1020 | Технологія приготування борошняних кондитерських виробів | Фізичне виховання | |||
1030 -1150 | Виробниче навчання | Фізичне виховання | |||
1210 -1330 | Виробниче навчання | Основи охорони праці та БЖД | |||
1340 -1500 | Виробниче навчання | – | – | – | – |