Випуск 2022!

розміщено в: Новини | 0

Випускний у нашому закладі освіти – Первомайському індустріально-педагогічному коледжі.

Колишні випускні вечори були різні, але завжди схожі своїм радісним та щасливим настроєм. Цьогорічне свято відрізняється від інших – подвір’я пусте, кабінети порожні, дзвоника не чути, а коледж зруйнований.

Країна-агресор «звільнила» нас від усього. Вдруге наших студентів розлучили з друзями, розкидали по світу викладачів, відібрали радісний гомін свята, але є те, що їм не під силу. Це наша надія на майбутнє, наша віра у перемогу і наша любов до рідної землі, яка завжди буде з нами.

Ми вітаємо випускників із закінченням коледжу. Це один із найважливіших для вас днів у житті. Звісно, він мав бути іншим. Але головне для кожного з нас зараз – це перемога.

Україна – багата держава, але найголовніше багатство країни – її народ. Ви – майбутнє нашої держави. Бережіть себе, залишайтеся людьми, ставайте професіоналами своєї справи, аби Україна мала щасливе майбутнє, а ви жили у вільній та багатій країні. Попри всі випробування прямуйте обраним шляхом з гордо піднятою головою і ніколи не опускайте руки.

Щиро дякуємо викладачам і батькам за ті колосальні зусилля, які довелося докласти для організації навчального процесу в цьому році. Життя повне питань і складних рішень, іноді несправедливе, іноді незрозуміле. Але ви завжди знаходили вихід з будь-якої складної ситуації, завжди долали будь-які незрозумілі речі, завжди були поряд зі своїми дітьми та допомагали їм у скрутну хвилину. Ми бажаємо вам щасливого життя, в якому пануватимуть мир, радість та впевненість у завтрашньому дні!

Успіху та удачі, віри у майбутнє!

Ми неодмінно переможемо і все буде – Україна!