Професія:                КУХАР

Код:                           5122

Кваліфікація:         кухар 3-го розряду,

                                    кухар 4-го розряду

 
 

      Професія:                КОНДИТЕР

     Код:                          7412

     Кваліфікації:          кондитер 3-го розряду,

                                        кондитер 4-го розряду

Термін навчання: 4 роки

                                                               Учні вивчають:

Основи трудового законодавства

Основи галузевої економіки і підприємництва

Правила дорожнього руху

Інформаційні технології

Основи професійної етики та психології

Основи енергозбереження

Основи англійської мови за професійним спрямуванням

Основи правових знань

Технологію приготування їжі з основами товарознавства

Технологію приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства

Технологію приготування кондитерських виробів харчової промисловості

Устаткування підприємств харчування

Гігієну та санітарію виробництва

Організацію виробництва та обслуговування

Облік, калькуляцію та звітність

Малювання та ліплення

Фізіологію харчування

Охорону праці