122 ЦТ | 131 ХТ | 132 ЦТ | 141 ХТ | |
900 | Хвилина мовчання | |||
9101030 | Виробнича практика | Основи підприємництва | Біологія і екологія | Виробнича практика |
10401200 |
| Фізична культура | Мова програмування SQL |
|
12201340 |
| Біологія і екологія | Українська мова |
|
13501510 |
| Фізика і астрономія | Виховна година |
|
15201640 |
| Виховна година |
|
|
252 ПО ЦТ | 261 ПО ХТ | 262 ПО ЦТ | |
900 | Хвилина мовчання | ||
9101030 | Психологія | Культурологія | Екзаменаційна сесія |
10401200 | Об’єктно-орієнтоване програмування | Мікробіологія та фізіологія |
|
12201340 | Інженерна та комп’ютерна графіка | Іноземна мова (за проф. спрямуванням) |
|
13501510 | Виховна година | Українська мова (за проф. спрямуванням) |
|
15201640 |
122 ЦТ | 131 ХТ | 132 ЦТ | 141 ХТ | |
900 | Хвилина мовчання | |||
9101030 | Виробнича практика | Основи підприємництва | Математика | Виробнича практика |
10401200 |
| Фізична культура | Іноземна мова за проф. спрямуванням |
|
12201340 |
| Математика | Мова програмування SQL |
|
13501510 |
| Технологія пригот. борош. конд. виробів | Основи інформаційного документообігу |
|
15201640 | Додаткові заняття |
252 ПО ЦТ | 261 ПО ХТ | 262 ПО ЦТ | |
900 | Хвилина мовчання | ||
9101030 | Організація і методика професійного навчання | Економіка підприємств харчування | Екзаменаційна сесія |
10401200 | Об’єктно-орієнтоване програмування | Основи правознавства |
|
12201340 | Педагогіка | Особливості кулінарного мистецтва |
|
13501510 | Чисельні методи | Українська мова (за проф. спрямуванням) |
|
15201640 | Додаткові заняття |
122 ЦТ | 131 ХТ | 132 ЦТ | 141 ХТ | |
900 | Хвилина мовчання | |||
9101030 | Виробнича практика | Фізична культура | Мова програмування SQL | Виробнича практика |
10401200 |
| Історія | Фізична культура |
|
12201340 |
| Технології | Фізика і астрономія |
|
13501510 |
|
|
|
|
15201640 | Додаткові заняття |
252 ПО ЦТ | 261 ПО ХТ | 262 ПО ЦТ | |
900 | Хвилина мовчання | ||
9101030 | Іноземна мова (за проф. спрямуванням) | Культурологія | Екзаменаційна сесія |
10401200 | Основи програмної інженерії | Процеси та апарати харчових виробництв |
|
12201340 | Людино-машинний інтерфейс | Іноземна мова (за проф. спрямуванням) |
|
13501510 |
| Основи підприємництва та управлінської діяльності |
|
15201640 | Додаткові заняття |
122 ЦТ | 131 ХТ | 132 ЦТ | 141 ХТ | |
900 | Хвилина мовчання | |||
9101030 | Виробнича практика | Основи підприємництва | Мова програмування SQL | Виробнича практика |
10401200 |
| Українська мова | Іноземна мова за проф. спрямуванням |
|
12201340 |
| Математика | Українська мова |
|
13501510 |
|
| Математика |
|
15201640 | Додаткові заняття |
252 ПО ЦТ | 261 ПО ХТ | 262 ПО ЦТ | |
900 | Хвилина мовчання | ||
9101030 | Педагогіка | Економіка підприємств харчування | Екзаменаційна сесія |
10401200 | Об’єктно-орієнтоване програмування | Основи правознавства |
|
12201340 | Іноземна мова (за проф. спрямуванням) | Основи станд. та контроль якості харчової продукції |
|
13501510 |
| Особливості кулінарного мистецтва |
|
15201640 | Додаткові заняття |
122 ЦТ | 131 ХТ | 132 ЦТ | 141 ХТ | |
900 | Хвилина мовчання | |||
9101030 | Виробнича практика | Основи підприємництва | Іноземна мова за проф. спрямуванням | Виробнича практика |
10401200 |
| Інформатика | Фізична культура |
|
12201340 |
| Зарубіжна література | Мова програмування SQL |
|
13501510 |
| Фізика і астрономія |
|
|
15201640 | Додаткові заняття |
252 ПО ЦТ | 261 ПО ХТ | 262 ПО ЦТ | |
900 | Хвилина мовчання | ||
9101030 | Чисельні методи | Культурологія | Екзаменаційна сесія |
10401200 | Іноземна мова (за проф. спрямуванням) | Українська мова (за проф. спрямуванням) |
|
12201340 | Організація і методика професійного навчання | Іноземна мова (за проф. спрямуванням) |
|
13501510 |
| Основи станд. та контроль якості харчової продукції |
|
15201640 | Додаткові заняття |
122 ЦТ | 131 ХТ | 132 ЦТ | 141 ХТ | |
900 | Хвилина мовчання | |||
9101030 |
| Основи підприємництва | Виробниче навчання |
|
10401200 |
| Основи підприємництва | Виробниче навчання |
|
12201340 |
| Технології | Виробниче навчання |
|
13501510 |
|
|
|
|
15201640 | Додаткові заняття |
252 ПО ЦТ | 261 ПО ХТ | 262 ПО ЦТ | |
900 | Хвилина мовчання | ||
9101030 | Педагогіка | Українська мова (за проф. спрямуванням) | Екзаменаційна сесія |
10401200 | Об’єктно-орієнтоване програмування | Процеси та апарати харчових виробництв |
|
12201340 | Основи програмної інженерії | Основи станд. та контроль якості харчової продукції |
|
13501510 |
| Особливості кулінарного мистецтва |
|
15201640 | Додаткові заняття |