Сучасні заклади освіти – 2020

розміщено в: Новини | 0

4–6 серпня 2020 року відбулась Одинадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти», яка репрезентувала новітні здобутки практиків освітньої галузі, українських учених, виробників і постачальників засобів навчання, програм і рішень, авторські освітні проєкти, нові методики. Організувала та провела виставку компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Цього року виставка представила понад 500 закладів вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукових установ, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, органів державного й регіонального управління, місцевого самоврядування, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів), виробників і постачальників засобів навчання, проєктів, сучасних програм і рішень для сфери освіти й науки, видавництв.

У номінації «Компетентнісний підхід – основа якості освіти» було представлено узагальнення досвіду роботи колективу педагогів Первомайського індустріально-педагогічного коледжу з питання організації позаурочної роботи з професійно-практичної підготовки та її вплив на розвиток професійної компетентності здобувачів освіти. У межах Одинадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2020» Первомайський індустріально-педагогічний коледж нагороджений золотою медаллю.