День знань – 2018

розміщено в: Новини | 0

03 вересня 2018 року в Первомайському індустріально-педагогічному технікумі відзначали День Знань — свято особливе, завжди яскраве і насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Це день, з якого починається дорога в майбутнє. Це зустріч з друзями і викладачами, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Розпочалося свято виконанням Гімну України, вітанням в.о. директора технікуму Себка Д.М. з чудовим святом і з побажанням наполегливо йти до своєї мети – оволодіти омріяною професією, зустріти добрих і надійних друзів, наставників. Привітали присутніх зі святом куратори груп нового набору Іванова Л.О. та Меркулова Л.Ф.

Особливі вітання в цей день лунали для першокурсників, яким бажали впевнено йти вперед до своєї мети, провести навчання в технікумі цікаво, зустріти добрих і надійних друзів, порозумітися з викладачами.

Для випускників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між юністю і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з одногрупниками, улюбленими викладачами і майстрами виробничого навчання, бо через рік розлетяться по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб іти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Найкращі студенти-гордість навчального закладу отримали грамоти за успіхи у навчанні та за активну участь у житті технікуму.

Вітальні та напутні слова приймали першокурсники і від Студентського самоврядування технікуму – Соловйова К., Позднякової К., Воронова Миколи.

Окрасою свята були номери художньої самодіяльності технікуму: танець у виконанні Соколова Д., Васильєва А., Єсипенка В. , пісні у виконанні Іщенко В., Єсипенка В., Зайчука., Соловйова К.

Тож зі святом вас, дорогі студенти, викладачі, батьки і усі, причетні до такої важливої і почесної галузі суспільного буття як освіта. І нехай новий навчальний рік стане новим кроком до успіхів на цій ниві.