Невід’ємною складовою підготовки кваліфікованого робітника, важливим етапом на шляху до майбутньої професійної діяльності є виробнича практика, яку проходять здобувачі освіти. Вона проводиться наприкінці кожного етапу підготовки і має на меті вдосконалення набутих знань, практичних навичок для досягнення встановленого рівня кваліфікації відповідної робітничої професії.
З 20 жовтня по 7 лютого 2024 року здобувачі освіти групи 141 ХТ, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер», проходили виробничу практику. Протягом останніх місяців вони працювали над завданнями, спрямованими на вдосконалення їхніх практичних навичок та теоретичних знань у галузі кондитерського мистецтва.
9 лютого 2024 року під керівництвом викладача спецдисциплін, майстра виробничого навчання Меркулової Л. Ф. здобувачі освіти групи 141 ХТ успішно виконали завдання поетапної кваліфікаційної атестації та підтвердили свої знання і навички з кваліфікації «Кондитер 3 кваліфікаційного розряду».
Завдання поетапної атестації складалися з теоретичної та практичної частин. Під час теоретичної частини здобувачі освіти виконували комплексні кваліфікаційні завдання з професійно-теоретичної підготовки, а під час практичної – самостійно готували кондитерські вироби. Кожен етап атестації відповідав вимогам кваліфікаційної характеристики та був спрямований на формування професійної майстерності. Всі впорались із поставленими завданнями на високому та достатньому рівні. Результати атестації засвідчили рівень підготовки здобувачів освіти та показали їх здібності в обраній галузі.
Вітаємо здобувачів освіти з успішним завершенням поетапної кваліфікаційної атестації, отриманням кваліфікації «Кондитер 3 кваліфікаційного розряду» та бажаємо їм подальших успіхів.
Нехай збувається все заплановане й не сповільнюється професійне зростання!