Сучасне життя диктує нові підходи до формування освітнього процесу. Ринок праці потребує ініціативних, творчих, компетентних і висококваліфікованих фахівців, підготовлених до роботи в умовах жорсткої конкуренції, тому в Первомайському індустріально-педагогічному коледжі продовжено роботу «Школи молодого майстра», де здобувачі освіти відділення «Харчові технології» вдосконалюють свої практичні вміння та навички.
Молоді майстри виробничого навчання, здобувачі освіти відділення «Харчові технології» відвідали перше заняття «Школи» в цьому навчальному році. Майстер виробничого навчання Рочвак І. А. продемонструвала різні способи виготовлення оздоблень з шоколаду, різних видів кремів. Після демонстрації здобувачі освіти відпрацювали побачені операції.
Побачене і почуте під час роботи стане у пригоді майбутнім кондитерам та майбутнім майстрам виробничого навчання.