Українська красуня-2016 в ПІПТі

розміщено в: З гордістю за «наших», Новини | 0

Ідеальна краса, найчудовіша зовнішність нічого

не варті, якщо ними ніхто не захоплюється.

Оноре де Бальзак

 

Що не кажіть, а Україна здавна славиться красунями. Їм в усі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість та багата    фантазія. Жінку обожнюють, про неї співають пісні, складають вірші. Її боготворять та ненавидять. Її вивчають, але все одно вона завжди залишається загадкою. Природа наділила жінку особливою силою. Ця сила незрима, тонка та лагідна, але водночас велика та стихійна. Жінка є уособленням всього прекрасного, що ми зараз маємо. Майже всі культурні надбання людства були створені через жінку та за участі жінки, бо вона надихає чоловіка на прекрасні, благородні та мужні вчинки.

Краса жіноча, теплий подих квітки,

Коханий погляд радісних очей.

Тендітна усмішка, котра так личить жінці

Засліплює, як перший Божий день.

Русе волосся, чорне або біле;

Коротке, довге, крутиться, пряме;

Гарно зачесане чи просто і невміло,

Яка різниця, в жінки гарне все!

Микола Щасливий

Феномен краси східноєвропейських, а особливо українських жінок, пояснюється тим, що територія України володіє особливою енергетикою. Кажуть, що саме в Україні живуть найвродливіші дівчата, а якщо точніше – то в Первомайському індустріально-педагогічному технікумі! Свідченням того стало свято краси й молодості  – «Українська красуня -2016», що пройшло в технікумі 10 листопада 2016 року.

В цей день 10 дівчат технікуму змагалися за звання першої красуні ПІПТу. Нелегкі випробування  чекали на конкурсанток, але всі вони пройшли їх з гідністю.

Гарний настрій святу забезпечили ведучі – студенти 6 курсу Соколков Микита та «Міс Золота осінь ПІПТу-2015», «Міс Грація» міста Рубіжне» – Тищенко Олександра.

У першому конкурсі «Сучасна студентка» дівчата постали перед глядачами в образі сучасної студентки –  ділової, енергійної та рішучої, намагаючись максимально зацікавити глядачів і журі, до складу якого входили: Антонюк М.В. – заступник директора з АГЧ ПІПТу, Кучерешко О.В. – керівник фізвиховання технікуму, Соловйов К. – голова Ради студентського самоврядування технікуму, Вариводов В.І. – заступник директора з виховної роботи РІПТу, Єфименко В.І. – викладач дисципліни «Захист Вітчизни».

Конкурс аеробіки не залишив байдужим нікого: дівчата вразили всіх своєю грацією, спортивним азартом, завзяттям.

Найцікавішим видався конкурс «Українські народні символи», де кожна конкурсантка мала представити один із українських символів. Лунали пісні, вірші, демонструвалися фото, була навіть дегустація сала! А пісня «Скрипаль» у виконанні Фросіної Катерини ніби занурила всіх у чарівну українську казку.

А далі були таланти: ніжні і граціозні танці у виконанні Круглової Ірини, Соколової  Аліни та Білової Анни; романтичними піснями порадували Безкровна Даша та Недоступ Олена; східний танець у виконанні Ковальової Валентини викликав масу оплесків; прекрасна гра на піаніно Радіонової Ганни примусила всіх на хвилину  затамувати подих; мистецтво малювання продемонструвала Маркова Олена; вмінням робити святкові зачіски поділилась Семегук Валентина; енергійною аеробікою захопила всіх Котецька Віталія.

Останнім акордом, родзинкою свята став останній конкурс – дефіле. Красиве вбрання, вишукані зачіски, милі посмішки – як же складно обрати кращу? Та журі впоралось!

За підсумками всіх конкурсів титул «УКРАЇНСЬКА КРАСУНЯ-2016» отримала студентка 2 курсу відділення «Бухгалтерський облік» – Радіонова Ганна. «МІС ЗОЛОТА ОСІНЬ» стала Соколова Аліна, а «ПЕРЛИНОЮ ПІПТу» – Ковальова Валентина – студентки відділення «Комп’ютерні технології».

У цей день не було байдужих, і це головна особливість усіх заходів, що проходять у Первомайському індустріально-педагогічному технікумі, бо прекрасний настрій в залі своїми піснями підтримували Зайчук Максим та Попова Олена.

Шановні наші красуні! Ми вітаємо вас всіх. Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – НАЙКРАЩА.