Силабуси освітніх компонентів
до ОПП «Професійна освіта (Харчові технології)» (2023)
- Основи правознавства.
- Історія України.
- Суспільствознавство.
- Основи вищої математики.
- Фізика та основи електротехніки.
- Основи цифрових технологій.
- Українська мова (за професійним спрямуванням).
- Вступ до фаху.
- Іноземна мова (за професійним спрямуванням).
- Загальна хімія.
- Психологія.
- Педагогіка.
- Організація і методика професійного навчання.
- Організація і методика виховної роботи.
- Безпека життєдіяльності, охорона праці та цивільний захист.
- Економіка підприємств харчування.
- Технологія виробництва кулінарної продукції.
- Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.
- Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій.
- Процеси та апарати харчових виробництв.
- Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції.
- Основи підприємництва та управлінської діяльності.