Силабуси освітніх компонентів
до ОПП «Професійна освіта (Харчові технології)» (2023)
ОК 5 Фізика та основи електротехніки.
ОК 6 Основи цифрових технологій.
ОК 7 Українська мова (за професійним спрямуванням).
ОК 9 Іноземна мова (за професійним спрямуванням).
ОК 13 Організація і методика професійного навчання.
ОК 14 Організація і методика виховної роботи.
ОК 15 Безпека життєдіяльності, охорона праці та цивільний захист.
ОК 16 Економіка закладів ресторанного господарства
ОК 17 Технологія виробництва кулінарної продукції.
ОК 18 Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства.
ОК 19 Устаткування закладів ресторанного господарства.
ОК 20 Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій.
ОК 22 Процеси та апарати харчових виробництв.
ОК 23 Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції.
ВК 1 Основи педагогічної майстерності
ВК 3 Використання додатків Google у професійній діяльності майстра виробничого навчання
ВК 5 Мікробіологія та фізіологія харчування
ВК 6 Особливості кулінарного мистецтва