Силабуси освітніх компонентів
до ОПП «Професійна освіта (Харчові технології)» (2023)

ОК 1 Основи правознавства.

ОК 2 Історія України.

ОК 3 Суспільствознавство.

ОК 4 Основи вищої математики.

ОК 5 Фізика та основи електротехніки.

ОК 6 Основи цифрових технологій.

ОК 7 Українська мова (за професійним спрямуванням).

ОК 8 Вступ до фаху.

ОК 9 Іноземна мова (за професійним спрямуванням).

ОК 10 Загальна хімія.

ОК 11 Психологія.

ОК 12 Педагогіка.

ОК 13 Організація і методика професійного навчання.

ОК 14 Організація і методика виховної роботи.

ОК 15 Безпека життєдіяльності, охорона праці та цивільний захист.

ОК 16 Економіка закладів ресторанного господарства

ОК 17 Технологія виробництва кулінарної продукції.

ОК 18 Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства.

ОК 19 Устаткування закладів ресторанного господарства.

ОК 20 Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій.

ОК 21 Облік і звітність

ОК 22 Процеси та апарати харчових виробництв.

ОК 23 Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції.

ОК 24 Основи підприємництва та управлінської діяльності.

ВК 1 Основи педагогічної майстерності
ВК 3 Використання додатків Google у професійній діяльності майстра виробничого навчання
ВК 5 Мікробіологія та фізіологія харчування
ВК 6 Особливості кулінарного мистецтва