Силабуси освітніх компонентів
до ОПП «Професійна освіта (Харчові технології)» (2023)

 

  1. Основи правознавства.
  2. Історія України.
  3. Суспільствознавство.
  4. Основи вищої математики.
  5. Фізика та основи електротехніки.
  6. Основи цифрових технологій.
  7. Українська мова (за професійним спрямуванням).
  8. Вступ до фаху.
  9. Іноземна мова (за професійним спрямуванням).
  10. Загальна хімія.
  11. Психологія.
  12. Педагогіка.
  13. Організація і методика професійного навчання.
  14. Організація і методика виховної роботи.
  15. Безпека життєдіяльності, охорона праці та цивільний захист.
  16. Економіка підприємств харчування.
  17. Технологія виробництва кулінарної продукції.
  18. Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства.
  19. Устаткування підприємств ресторанного господарства.
  20. Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій.
  21. Процеси та апарати харчових виробництв.
  22. Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції.
  23. Основи підприємництва та управлінської діяльності.